• Verkeersschool Van Buuren maakt rijles op de Gereformeerde Hogeschool nu wel heel aantrekkelijk! Alle studenten van Gereformeerde Hogeschool ontvangen namelijk 15% korting op het normale lesuurtarief! En of je nu op de Gereformeerde Hogeschool of ergens anders in Zwolle wil worden opgehaald, het kan allemaal!

  Als je rijles neemt op Gereformeerde Hogeschool dan zijn dit je voordelen:

  • 15% korting op het normale uurtarief op vertoon van je Gereformeerde Hogeschool pas!
  • Je rijles begint of eindigt op Gereformeerde Hogeschool of een andere plek in Zwolle naar keuze
  • Online geavanceerde theorieopleiding of klassikaal (met slagingsgarantie!)
  • De rijles duurt zo lang jij wilt
  • Leuke aantrekkelijke acties

  Wil je meer weten over rijles bij Van Buuren? Lees dan de ervaringen van Jorim Friso en Judith Niemeijer of kijk op de website van Van Buuren.

 • Jorim Friso is student aan de GH. Hij volgt rijlessen bij Van Buuren. Hieronder lees je zijn ervaringen met Van Buuren.

  Hoe heet je?
  Jorim Friso 

  Hoe oud ben je?
  22 jaar 

  Wat voor opleiding doe je op de Gereformeerde Hogeschool?
  Ik doe de opleiding Maatschappelijk Werk & Dienstverlening en zit in het vierde jaar.

  Hoeveel lessen heb je inmiddels gehad?
  Ik heb iets meer dan 30 uur gereden.

  Hoe gaat het?
  Het gaat redelijk goed. In het begin had ik moeite met het koppelen, maar ik maak nu steeds meer vorderingen. Mijn theorie-examen heb ik al een tijdje binnen en ik krijg voor mijn gevoel steeds meer zicht op mijn rijexamen.

  Op welke manier heb je gehoord van Rijschool Van Buuren?
  Ik zag regelmatig lesauto’s van Rijschool Van Buuren rijden en ik zag posters op de GH hangen waarin het lessen bij Van Buuren voor studenten van de GH werd aangeprezen.

  Waarom heb je voor Rijschool Van Buuren gekozen?
  Ik hoorde positieve verhalen over rijschool Van Buuren en via een samenwerking met de GH kon ik korting krijgen.

  Welke voordelen heb jij van de samenwerking van de GH en Van Buuren?
  Het eerste voordeel van de samenwerking van de GH en Van Buuren is dat je korting krijgt op de rijles. Dit zie ik als het belangrijkste voordeel.

  Lukt het lessen naast je studie?
  Het lessen is makkelijk te combineren met alleen mijn studie. Doordat ik naast mijn studie ook veel werk moet ik af en toe wel puzzelen om een plekje voor rijles in te ruimen. Tot nu toe lukt het altijd wel. 

  Krijg je ook theorielessen bij Van Buuren?
  Nee, je kunt zelf kiezen of je dat wel of niet wilt.

  Les je alleen of met meer studenten tegelijk?
  Ik les alleen.

  Wat vind je van de lesauto?
  De lesauto bevalt mij goed. Ik vind het fijn rijden en ben er al aardig aan gewend geraakt. Mensen moeten wel eens lachen als ze zien dat je in een auto van de Gereformeerde Hogeschool moet rijden. Maar dit is puur incidenteel.

  Meer weten? Kijk op www.gh.rijlesvoorstudenten.nl

 • De 18-jarige Judith Niemeijer, tweedejaarsstudente HBO-V aan de GH, volgt haar rijlessen bij verkeersschool Van Buuren. Ze maakt gebruik van de kortingsregeling die Van Buuren alle GH-studenten biedt, onder de noemer ‘Rijles voor studenten’. We vroegen haar naar haar ervaringen.

  Judith: “Ik heb er nu 23 uur op zitten en vind zelf dat het steeds beter gaat met rijden. Het theorie-examen haalde ik in een keer! Om mij voor te bereiden, heb ik een dag klassikaal theorieles gevolgd en dat heeft zeker geholpen. Je neemt het theorieboek dan stap voor stap door, totdat alle onderwerpen behandeld zijn. Die methode heeft mij goed voorbereid op mijn examen.”

  De studente geniet van het leren autorijden. “Ja, ik vind het erg leuk! Ik les meestal tegelijk met andere studenten en ben nu bezig met het oefenen van bijzondere verrichtingen, zoals parkeren, keren op de weg en de hellingproef. Verder besteden we - mijn instructeur en ik - wat extra aandacht aan het kijken en het op tijd inschatten van verkeerssituaties”, vertelt ze. “Dat is iets wat ik nog lastig vind. Als ik dat goed onder de knie heb, dan kan ik mijn tussentijdse toets het praktijkexamen aanvragen.”


   
  Op welke manier heb je gehoord van Van Buuren?
  “Ik ben via de site van de GH bij Van Buuren terecht gekomen. Via school krijg ik 15 procent korting op mijn lessen, zowel praktijk als theorie, en dat leek mij wel een mooie deal. Bovendien hoorde ik van klasgenoten allerlei positieve verhalen over Van Buuren. Veel van hen slaagden in één keer voor hun rijexamen. Die factoren deden mij besluiten om bij Van Buuren te gaan lessen.”

  Lukt het lessen naast je studie?
  “Voor mij is zijn de rijlessen goed in te plannen naast mijn studie. Ik heb maar 15 uur in de week colleges, dus dat biedt goede mogelijkheden tot het plannen van mijn rijlessen.”

  Zou je anderen aanbevelen om bij Van Buuren rijles te nemen?
  “Absoluut. Ik heb een hele vriendelijke en plezierige instructeur, die mij op een goede manier begeleidt en motiveert. Ook de lesauto - vrolijk bestickerd in GH-kleuren - is prima. Ik heb voor mijn gevoel nog wel wat lessen nodig om examen te kunnen doen, maar heb er alle vertrouwen in.  Een aanrader, dus!”

  Meer weten? Kijk op www.gh.rijlesvoorstudenten.nl