GH sponsort Festival 31624-04-2012

De Gereformeerde Hogeschool (GH) is dit jaar opnieuw mede-hoofdsponsor van Festival 316: hét grootste christelijke festival van Noord-Nederland. Op 12 mei a.s. komen Insalvation, André van Zyl, Damascus, Phillipa Hanna, The Gentleman en -als klap op de vuurpijl- Newworldson naar Ureterp voor geweldige optredens en aanbidding.

Vijf jaar geleden startte het festival met een klein groepje christenjongeren uit de omgeving van Ureterp. Inmiddels is de organisatie uitgegroeid tot enkele honderden mensen. Nationale en internationale christelijke artiesten weten inmiddels hun weg naar het podium van Festival 316 te vinden. Het doel van Festival316 is om mensen te laten genieten van christelijke muziek en hen daardoor bekend te maken met Jezus.

GH-EK-shirtBijzondere samenwerking

“We zijn als GH enthousiast over deze doelstelling”, zegt Gertjan Bijzet, medewerker marketing en communicatie. “Dat is één van de redenen waarom wij het festival sponsoren. Bijzonder aan de samenwerking van dit jaar is bovendien, dat wij het festival gaan helpen bij het werven van minstens 316 nieuwe donateurs - 'vrienden'. Dat doen we door de inzet van zo’n 25 vrijwilligers.” De eerste 250 festivalbezoekers die zich tijdens het festival opgeven als vriend van Festival 316, krijgen van de GH een speciaal GH-EK-shirt. Dit shirt kan o.m. gedragen worden tijdens het komende EK Voetbal en aansluitend tijdens de Olympische Spelen.

Achterin de festivaltent is de GH aanwezig met een stand/loungehoek. Daar kun je terecht om even lekker te hangen, een praatje te maken en je te laten bijpraten over het studieaanbod van de GH. Uiteraard zijn de nieuwe voltijd- en Keuzejaarbrochure er verkrijgbaar, maar ook informatie over het deeltijdaanbod van de GH.

Welkomdag

Wil jij een hbo-studie volgen op het gebied van onderwijs/educatie, gezondheidszorg welzijnszorg of theologie? En vind jij het vanuit jouw christen-zijn belangrijk om mensen tot hun recht te laten komen? Kies dan voor de Gereformeerde Hogeschool (GH) in Zwolle. Wil je eerst uitgebreider kennismaken? Op 20 juni is er een Welkomdag op de GH. Kom gerust langs tussen 15.00 en 20.00 uur, ga in gesprek met docenten en studenten en schuif aan bij diverse gastcolleges.